keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Syksyn ilmoittautumistilaisuus ma 17.8. klo 18-19

Lippukunnan viikoittainen toiminta käynnistyy jälleen!

Tänä vuonna ilmoittautumistilaisuus/aloitustempaus järjestetään ma 17.8. klo 18-19 kololla (Porintie 3, autotalli 21). Tilaisuus koskee lähinnä uusia jäseniä, joilla on mahdollisuus täyttää jäsenhakemus paikan päällä sähköisesti ja samalla tutustua lippukunnan johtajistoon. Samaan jäsenhakemukseen pääsee kuitenkin myös käsiksi tästä linkistä, mikäli ei tilaisuuteen pääse itse paikalle.

Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin perustamme uusille sudenpennuille (1.-luokkalaiset) lauman, johon mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta (mukaan mahtuu vielä 6, päivitetty 15.10.).
Voimme kuitenkin perustaa toisen lauman, mikäli joku Teistä on kiinnostunut lähtemään mukaan viikkotoimintaan. Aikaisempaa kokemusta partiosta et tarvitse, vaan koulutusta ja opastusta saa kaikkeen eikä yksin jää kukaan! Tervetuloa rohkeasti kysymään aiheesta lisää!

Vanhempien lasten ryhmissä on enemmän tilaa, ja niistä pyydämme Teitä tiedustelemaan erikseen, joko paikan päällä tai sähköpostitse partio.vuorenvalppaat@gmail.com.
Käytössämme olevaan jäsenrekisteri Kuksaan on kuitenkin tänä syksynä tulossa ominaisuus, jonka avulla lippukuntaamme saapuneet jäsenhakemukset, jotka eivät valitettavasti toimintaamme enää mahdu, ohjautuvat viikon päästä hakemuksen jättämisestä muille alueen lippukunnille.
Joten ei hätää, partioharrastuksen pääsee jossain varmasti ennen pitkää aloittamaan!

Ilmoittautumistilaisuus ei ole pakollinen vanhoille jäsenille ja suosittelemmekin vanhoja jäseniämme saapumaan vasta tilaisuutta seuraavalla viikolla alkaviin kokouksiin, jotta saamme pidettyä osallistujamäärät alhaisina, vaikka kevään tiukkoja rajoituksia onkin purettu. Olemme edelleen kuitenkin valppaita ja pidämme huolen oman toimintamme turvallisuudesta ja hygieenisyydestä. Seuraamme myös syksyllä tilanteen kehittymistä ja tiedotamme, mikäli poikkeuksia joudutaan jälleen tekemään.
Mikäli mieltänne jokin akuutisti askarruttaa, olette kuitenkin tervetulleita jo ilmoittautumistilaisuuteen siitä keskustelemaan tai ottamaan yhteyttä partio.vuorenvalppaat@gmail.com.

Kokoukset alkavat viikolla 35, eli 24.8. alkaen seuraavasti:

Uudet sudenpennut (1.lk) keskiviikkoisin klo 18-19
Koiranpennut & Sipulit (2.lk) tiistaisin klo 17:30-18:30
Tulipallot (3.lk) tiistaisin klo 17:30-18:30
Simpsonit (4.lk) torstaisin klo 18-19
Lumitassut (5.lk) maanantaisin klo 18-19
Siivouskomero (6.lk) maanantaisin klo 18-19
Starbucks (7.lk) torstaisin klo 18-19
Nuuskamuikkuset (7.lk) torstaisin klo 18-19
Perhepartio (0-6-vuotiaat huoltajiensa kanssa), noin kerran kuussa sunnuntaisin erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan tarkista sivulta Perhepartio

Sairastaessanne olkaa hyvä ja jättäkää osallistumatta tilaisuuteen. Jäsenhakemuksen voi täyttää tästä linkistä.