maanantai 12. lokakuuta 2020

Adventtikalentereiden myynti alkaa to 15.10.

Taas on jälleen aika partiolaisten adventtikalentereiden!

Adventtikalentereita saa hakea ke 14.10. klo 17.30-18 kolon edustalta ja myymään saa alkaa to 15.10. alkaen, aina la 5.12. asti. Kalentereita saa myös syysloman jälkeen kokousten jatkuessa 19.10. alkaen omasta partiokokouksesta. Kuten tavanomaista, kunkin ikäkauden parhaat myyjät palkitaan itsenäisyyspäivän puurojuhlassa! 
Myymällä 12 kalenteria saa tänäkin vuonna tonttumerkin, 50:llä kalenterilla hopeisen tonttumerkin ja 100:lla kalenterilla kultaisen tonttumerkin!

Vuoren Valppaiden myyntitavoite on tänä vuonna 1000 kalenteria! 

Jokaisesta myydystä kalenterista saa myös myyntipalkkiona 0.50e, kunhan ilmoittaa tilinumeron ja myyjän henkilötunnuksen seuraavassa Kuksa-tapahtumassa: kuksaan.fi/37654. Tarvitsemme nämä tiedot voidaksemme ilmoittaa myyntipalkkion Verohallinnon tulorekisteriin. Tiedot hävitetään heti myyntipalkkioiden jakamisen jälkeen.

Tarkemmat tiedot löydät adventtikalenterikirjeestä: adventtikalenterikirje

Myyjä voi vastaanottaa myös maksun ostajalta suoraan MobilePayn kautta Vuoren Valppaille, ks. ohjeet yllä olevasta kirjeestä. 

Etäämmällä asuville sukulaisille/tuleville adventtikalenterin omistajille voi myös vinkata osoitteen https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/vuoren-valppaat-ry/, josta voi ostaa adventtikalentereita toimitettavaksi postitse ja samalla tuet juuri Vuoren Valppaiden toimintaa. 

Huomioithan, että myymään lähdetään vain terveenä ja hyvästä hygieniasta huolehtien!