Liity partioon

Liity partioon

Sähköinen ilmoittautuminen: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenhakemus.aspx?id=9999087

Partioon voi liittyä ympäri vuoden. Nuorimmat jäsenemme aloittavat partion samana syksynä kuin koulu alkaa tai vaihtoehtoisesti vanhempiensa kanssa perhepartiolaisina. Yläikärajaa ei ole! Tervetuloa mukaan!


Jäsenmaksu

Suomen Partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 64,50e, ja Vuoren Valppailla on tämän lisäksi oma vuosittainen jäsenmaksu 30e (yhteensä 94,50e). Suomen Partiolaiset laskuttaa molemmat jäsenmaksut. Jäsenmaksu kattaa partiovakuutuksen (toissijainen vakuutus, joka on voimassa partiotoiminnan aikana), viikottaiset kokoukset sekä muutaman tapahtuman vuoden aikana. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää partiolaiselle taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Suomen Partiolaisten toimistolla ja hakijoita tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet ja hakulomake: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

3-jäsenille (eli 4-6-vuotiaille) Suomen Partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 23,50e. Suomen Partiolaiset laskuttaa jäsenmaksun.
Tätä nuoremmille (eli 0-3-vuotiaille) partio on ilmaista.
 
Huomaattehan, ettei jo maksettuja jäsenmaksuja palauteta.

Vuoden aikana järjestetään lisäksi n. 2-3 retkeä, joiden osallistumismaksu on 10-20e luokkaa, sisältäen matkat, ruokailun ja yöpymisen. Kesäleirien maksut vaihtelevat vuosittain, ja ovat yleensä 50-200e välillä. Retkille ja kesäleirille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta kannustamme niille osallistumista suuresti!


Voit myös ottaa yhteyttä missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla