Adventtikalenteri
Myynnissä vuosittain 15.10.-5.12.

Adventtikalenterimyynti alkaa jälleen 15.10.!
Osta ja tue toimintaamme!
Lue lisää!

Vuoden 2023 adventtikalenterin kuvitus (Ninka Reittu)

Menneitä kuvituksia vuosien varrelta

Pian niitä jälleen saa! 🎄🎉

Iltojen pimetessä ja lämpötilojen laskiessa koittaa myös tuttuun tapaan partiolaisten perinteinen, jo 75 vuotta jatkunut vuosittainen adventtikalenterimyynti! Kyseessä on lippukunnan tärkein yksittäinen varainhankintakeino. Ostamalla kalenterin itsellesi, läheisillesi ja lemmikillesi tuet siis lippukuntamme toimintaa ja turvaat paikallisen nuorisotoiminnan jatkuvuuden. Kalenterin myyntihinta on 10 € ja siitä lippukunta saa 4,50 € (loput: partiopiiri (PäPa) 2,85 € ja keskusjärjestö (SP) 2,65 €).

Lippukunnan osuudesta (4,50 €) myyvä partiolainen kerää omalle toimintaryhmälleen 1,50 € yhteiseen ryhmän kassaan. Näin tuottoa ohjataan suoraan myös ryhmien toimintaan ja kannustetaan myyntiin.

Kalenterituotoilla saamme pidettyä jäsenmaksun, sekä leirien ja retkien hinnat kohtullisina jatkossakin ja täydennettyä varusteitamme. 

Lippukunnan myyntitavoite vuodelle 2023 on 1600 kalenteria, kannathan arvokkaan myyntikortesi kekoon lippukunnan toiminnan hyväksi!

Kalenterit ovat myynnissä 15.10.-5.12.

Tänäkin vuonna adventtikalenterin voi perinteisen ulkomyynnin lisäksi tilata myös netistä osoitteesta adventtikalenteri.fi itselle kotiin tai tuttaville kauempana! Näistä linkeistä tilattujen adventtikalenterien tuotto ohjautuu meille Vuoren Valppaille! Tilauksen pääset myös tekemään alempaa sivulta ikkunasta samalle sivulle!

⬇ Myyjille ⬇

Vinkkejä myyntiin

Palkkio ja tonttumerkit

Kalentereista kerätään tänä vuonna oman ryhmän kassaan 1,50€ jokaisesta myydystä kalenterista! Ryhmän keräämät varat käytetään sitten johonkin yhdessä ryhmän kanssa sovittuun kohteeseen, esim. puuhahetkeen Hoplopissa tai eläinseikkailuun Korkeasaaressa. Esimerkki: myymällä tonttumerkin (12 kalenteria), kerryttää ryhmälle 18 käytettäväksi (ja sillä pääsee esim. Heurekaan tai Rushiin. Tavallisen tonttumerkin lisäksi jaossa on myös kolme muuta tonttumerkkiä: hopeinen 50 kalenterin myynnistä (=75€ ryhmälle) ansaittava tonttumerkki, sekä kultainen tonttumerkki, jolla palkitaan yli 100 kalenteria myyneet (=150€ ryhmälle)! 

Näiden merkkien lisäksi tänä vuonna on jälleen jaossa lippukuntamme oma Kotkatonttumerkki. Merkin saa jokainen 25 kalenteria myynyt. Eikä siinä vielä kaikki: jatkossa näitä merkkejä on jaossa vuosittain, ja kun on kerännyt kolme Kotkatonttumerkkiä, ansaitsee Lippukunnan Kotkatonttupinssin. Kannattaa siis tulevinakin vuosina jatkaa kalentereiden myyntiä aktiivisesti!

MobilePay, myynti ja tilitys

Myyjä voi vastaanottaa kalenterimaksun käteisellä tai suoraan MobilePayn kautta lippukunnan tilille. Suosittelemme MobilePayta. 

Lähettäkää maksukuitti (tilisiirroista JA MobilePay-maksuista) sähköpostiin laskutus@vuorenvalppaat.fi, jolloin osaamme yhdistää oikeat rahat oikeisiin myyjiin. Kalenterirahat tulee tilittää viimeistään 1.12. ja myymättömät kalenterit palautetaan puurojuhlaan 6.12. 


Ohjeet MobilePayn käyttöönottoon kalenterien myynnissä: 

1) Luokaa myyjälle valmis maksulinkki osoitteessa: https://mobilepay.fi/yrityksille/maksulinkki

2) Syöttäkää maksulinkin tekovaiheessa seuraavat tiedot:
MobilePay-lyhytnumero: 54068
Summa: 10€
Viesti: ”Kalenteri” + myyjän etu- ja sukunimi
Lukitse viestikenttä

3) Tulostakaa tekemänne maksulinkki myyjälle mukaan myyntitilanteeseen tai pyytäkää ostajaa täyttämään samat tiedot maksettaessa. 

4) Myyjän riittää katsoa maksajan kännykältä, että maksu on suoritettu. 


Myynnistä saadusta käteisestä pyydämme Teitä tilittämään 10,00 € / myyty kalenteri Vuoren Valppaiden tilille FI10 4055 4320 0101 25, viite 1025

Voitte myös maksaa summan Vuoren Valppaiden MobilePayhin numeroon 54068. Laittakaa tällöin viestiin ”Kalenteri” sekä myyjän etu- ja sukunimi. 

Palkintorahat maksetaan ryhmän kassaan myynnin päätyttyä. 


Lähettäkää maksukuitti (tilisiirroista JA MobilePay-maksuista) sähköpostiin laskutus@vuorenvalppaat.fi, jolloin osaamme yhdistää oikeat rahat oikeisiin myyjiin. Kalenterirahat tulee tilittää viimeistään 1.12. ja myymättömät kalenterit palautetaan puurojuhlaan 6.12. 

Tilitä kalenterirahasi lippukunnalle tästä:
Kalenteriaiheinen kuvitus: Christel Rönns & Ninka Reittu
Lisätietoa: adventtikalenteri.fi