Adventtikalenteri

Adventtikalenterimyynti on jälleen alkanut!
Osta ja tue toimintaamme!
Lue lisää!
(etusivulta)

Nyt niitä jälleen saa! 🎄🎉

Iltojen pimetessä ja lämpötilojen laskiessa koittaa myös tuttuun tapaan partiolaisten perinteinen, jo 70 vuotta jatkunut vuosittainen adventtikalenterimyynti! Kyseessä on lippukunnan tärkein yksittäinen varainhankintakeino. Ostamalla kalenterin itsellesi, läheisillesi ja lemmikillesi tuet siis lippukuntamme toimintaa ja turvaat paikallisen nuorisotoiminnan jatkuvuuden. Kalenterin myyntihinta on 10 € ja siitä lippukunta saa 4,50 € (loput: partiopiiri (PäPa) 2,85 € ja keskusjärjestö (SP) 2,65 €).

Kalenterituotoilla saamme pidettyä jäsenmaksun, sekä leiren ja retkien hinnat kohtullisina jatkossakin ja täydennettyä varusteitamme.

Lippukunnan myyntitavoite vuodelle 2021 on 1200 kalenteria, kannathan arvokkaan myyntikortesi kekoon lippukunnan toiminnan hyväksi!

Kalenterit ovat myynnissä 15.10.-5.12.

Tänäkin vuonna adventtikalenterin voi perinteisen ulkomyynnin lisäksi tilata myös netistä osoitteesta adventtikalenteri.fi itselle kotiin tai tuttaville kauempana! Muistathan mainita tilatessasi lippukunnaksi Vuoren Valppaat tukeaksesi nettitilauksellasi meitä.

⬇ Myyjille ⬇

Vinkkejä myyntiin


Palkkio ja tonttumerkit

Kalenterimyyjän palkkio on tänä vuonna 0,50 €/myyty kalenteri. Tonttumerkkiin oikeuttava myyntimäärä 12 kalenteria antaa tällöin myyjälle 6€ omaa käyttörahaa! Tonttumerkin lisäksi jaossa on myös kaksi muuta tonttumerkkiä: hopeinen 50 kalenterin myynnistä ansaittava tonttumerkki, sekä kultainen tonttumerkki, jolla palkitaan yli 100 kalenteria myyneet!

Näiden merkkien lisäksi tänä vuonna lanseerataan Lippukunnan oma Kotkatonttumerkki. Merkin saa jokainen 25 kalenteria myynyt. Eikä siinä vielä kaikki: Jatkossa näitä merkkejä on jaossa vuosittain, ja kun on kerännyt kolme Kotkatonttumerkkiä, ansaitsee Lippukunnan Kotkatonttupinssin. Kannattaa siis tulevinakin vuosina jatkaa kalentereiden myyntiä aktiivisesti.

Myyntipalkkion maksua varten merkitsemme sen Verohallinnon tulorekisteriin. Tähän tarvitsemme maksun saajan, eli partiolaisenne verokortin. Keräämme palkkiomaksua toivovien myyjien verokortit maksua varten sähköpostilla laskutus@vuorenvalppaat.fi. Laita samaan sähköpostiviestiin tilinumero, jolle palkkio maksetaan. Huoltaja voi tilata alaikäisen verokortin OmaVerosta, noudattaen seuraavia ohjeita: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-javeroilmoitus/verokortti/nuoret-ja-lapset/

MobilePay, myynti ja tilitys

Myyjä voi vastaanottaa kalenterimaksun käteisellä tai suoraan MobilePayn kautta lippukunnan tilille. Suosittelemme MobilePayta. Ohjeet MobilePayn käyttöönottoon kalenterien myynnissä:

1) Luokaa myyjälle valmis maksulinkki osoitteessa: https://mobilepay.fi/yrityksille/maksulinkki

2) Syöttäkää maksulinkin tekovaiheessa seuraavat tiedot:
MobilePay-lyhytnumero:
54068
Summa:
10€
Viesti:
”Kalenteri” + myyjän etu- ja sukunimi
Lukitse viestikenttä

3) Tulostakaa tekemänne maksulinkki myyjälle mukaan myyntitilanteeseen tai pyytäkää ostajaa täyttämään samat tiedot maksettaessa.

4) Myyjän riittää katsoa maksajan kännykältä, että maksu on suoritettu.


Myynnistä saadusta käteisestä pyydämme Teitä tilittämään 10,00 € / myyty kalenteri Vuoren Valppaiden tilille FI10 4055 4320 0101 25, viite 1025.

Voitte myös maksaa summan Vuoren Valppaiden MobilePayhin numeroon 54068. Laittakaa tällöin viestiin ”Kalenteri” sekä myyjän etu- ja sukunimi.

Palkintorahat maksetaan erikseen myynnin päätyttyä.

Lähettäkää maksukuitti sähköpostiin laskutus@vuorenvalppaat.fi, jolloin osaamme yhdistää oikeat rahat oikeisiin myyjiin. Kalenterirahat tulee tilittää viimeistään 5.12. ja myymättömät kalenterit palautetaan puurojuhlaan 6.12.

Tilitä kalenterirahasi lippukunnalle tästä:Kalenteriaiheinen kuvitus: Christel Rönns
Lisätietoa: adventtikalenteri.fi