Kota ja partiotontti Siikajärvellä

Kotkanpiilo (kota) ja partiotontti ūü¶ÖūüĆ≤


Vuoren Valppailla on oma Kotkanpiilo-niminen grillikota sekä partiotontti Nuuksion Siikajärvellä. Tontilta löytyy 17 neliömetrin umpiseinäinen grillikota, nuotiopaikka, kaivo, keittokatos, varasto ja huussi. Tontti sijaitsee Espoon Siikajärvellä, Nuuksion kansallispuiston rajanaapurina. Paikka soveltuu erinomaisesti telttaretkille, kodan tuodessa tarvittaessa suojaa säältä. Itse kota on valmistunut elokuussa 2020.

 
Kotaan mahtuu yöpymään n. 10 henkeä (aikuisia), riippuen täyttötavasta, ks. mitat alta. Yöpymään voi mahtua enemmänkin; sopu sijaa antaa.


Kodassa ei ole sähköjä, kuten ei ole muuallakaan tontilla. Huomaathan, että kota ja tontti eivät myöskään ole esteettömiä. Tarvittaessa kysy lisätietoja sähköpostitse.


Kotkanpiilo ja tontti ovat vuokrattavissa vain muiden partiolippukuntien käyttöön, kysy lisää sähköpostitse: kota@vuorenvalppaat.fi


Osoite: Suopursunkuja 23, 02860 Espoo


Kodan ja tontin vuokrahinta viikonlopulta on 50e. Varaustilanteen näet alla olevasta kalenterista.

Kodan mitat

Viereiseen kaavioon on kuvattu ns. pj-tyylinen täyttötapa, mutta lattialle mahtuu kuitenkin grillilaitteen ja seinän väliin seinän suuntaisesti parhaimmillaan noin kolme (3) yöpyjää vierekkäin, ks. mitat kaaviosta: