Liity partioon

Liity partioon! ūü¶Ö


Partioon voi liittyä ympäri vuoden. Nuorimmat jäsenemme aloittavat partion samana syksynä kuin koulu alkaa tai vaihtoehtoisesti vanhempiensa kanssa perhepartiolaisina, tai myöhemmin. Yläikärajaa ei ole!

Tervetuloa mukaan! bit.ly/LiityVV

Jäsenmaksu

Partion j√§senmaksu koostuu Vuoren Valppaiden osuuden lis√§ksi kattoj√§rjest√∂ Suomen Partiolaisten ja piirij√§rjest√∂ P√§√§kaupunkiseudun Partiolaisten (piiri) ja osuuksista (yhteens√§ 133e). Mik√§li peheess√§ on muita 7‚Äď16-vuotiaita partiolaisia, on perheen uuden partiolaisen j√§senmaksu edullisempi. Muistathan si liittyess√§si mainita, mik√§li perheess√§si on jo muita 7‚Äď16-vuotiaita partiolaisia!

 
Tärkein käyttökohde lippukunnan omalle osuudelle on toimitilojen (kolo, tontti, kota) ylläpito ja vuokra. Kaikki maksut laskutetaan Suomen Partiolaisten toimesta yhdellä laskulla. Jäsenmaksu kattaa partiovakuutuksen (toissijainen vakuutus, joka on voimassa partiotoiminnan aikana), viikottaiset kokoukset sekä muutaman tapahtuman vuoden aikana. Laskutuskausi vaihtuu 1.8. ja seuraavan vuoden jäsenmaksulaskut saapuvat tyypillisesti marraskuussa.

Jäsenmaksut alkaen 1.8.2024:

Esimerkkilaskelma

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää partiolaiselle taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Suomen Partiolaisten toimistolla ja hakijoita tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet ja hakulomake: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Huomaattehan, ettei jo maksettuja jäsenmaksuja palauteta. 


Jäsenedut

Vuoden aikana järjestetään lisäksi n. 2-3 retkeä, joiden osallistumismaksu on 10-30e luokkaa, sisältäen matkat, ruokailun ja yöpymisen. Kesäleirien maksut vaihtelevat vuosittain, ja ovat yleensä 50-250e välillä.


Jäsenetuna partiolaiset saavat myös -10% Scandinavian Outdoorista ja Partioaitasta jäsenkorttia näyttämällä sekä Suomen Partiolaisten julkaiseman Partio-lehden neljä kertaa vuodessa (jäseneduista tarkemmin täällä). 


Retkille ja kesäleirille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta kannustamme niille osallistumista suuresti! Kun partiolaisilta kysytään, mikä partiossa on parasta, ylivoimaisesti eniten vastataan retket, leirit ja kaverit!

(Myöhästyneitä partion jäsenmaksuja ei viedä perintään, mutta maksathan silti laskusi ajoissa ellet hae erikseen jäsenmaksuvapautusta.)

Partiohuivi & huivimerkki

Ensimmäinen partiohuivi on ilmainen ja sen saa kokouksesta omalta johtajalta pyytämällä. Mikäli huivi katoaa ja tulee tarve uudelle huiville, on uuden huivin hinta 15e. Huivimerkin saa antaessaan ensimmäisen partiolupauksensa itsenäisyyspäivän puurojuhlassa. Uuden huivimerkin hinta on 3e. 


Huivimerkki ommellaan huiviin oheisen kuvan osoittamalla tavalla huivin kärkeen.

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa yhteyttä missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla

vuorenvalppaat@vuorenvalppaat.fi

<< Vuoresta V, Valppaista V, ylpee VV! >>