Liity partioon

Liity partioon! ūü¶Ö


Partioon voi liittyä ympäri vuoden. Nuorimmat jäsenemme aloittavat partion samana syksynä kuin koulu alkaa tai vaihtoehtoisesti vanhempiensa kanssa perhepartiolaisina. Yläikärajaa ei ole!

Tervetuloa mukaan! bit.ly/LiityVV

Jäsenmaksu

Partion jäsenmaksu koostuu sekä Suomen Partiolaisten, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten (piiri) ja Vuoren Valppaiden osuuksista (yhteensä 94,50e). Tärkein käyttökohde lippukunnan omalle osuudelle on kolon vuokra. Kaikki maksut laskutetaan Suomen Partiolaisten toimesta yhdellä laskulla. Jäsenmaksu kattaa partiovakuutuksen (toissijainen vakuutus, joka on voimassa partiotoiminnan aikana), viikottaiset kokoukset sekä muutaman tapahtuman vuoden aikana. Laskutuskausi vaihtuu 1.8.

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää partiolaiselle taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Saapuneet hakemukset käsitellään luottamuksellisesti Suomen Partiolaisten toimistolla ja hakijoita tiedotetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Tarkemmat ohjeet ja hakulomake: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Huomaattehan, ettei jo maksettuja jäsenmaksuja palauteta.


Vuoden aikana järjestetään lisäksi n. 2-3 retkeä, joiden osallistumismaksu on 10-20e luokkaa, sisältäen matkat, ruokailun ja yöpymisen. Kesäleirien maksut vaihtelevat vuosittain, ja ovat yleensä 50-200e välillä.


Retkille ja kesäleirille osallistuminen on vapaaehtoista, mutta kannustamme niille osallistumista suuresti! Kun partiolaisilta kysytään, mikä partiossa on parasta, ylivoimaisesti eniten vastataan retket, leirit ja kaverit!

(Myöhästyneitä partion jäsenmaksuja ei viedä perintään, mutta maksathan silti laskusi ajoissa ellet hae erikseen jäsenmaksuvapautusta.)

Partiohuivi

Ensimmäinen partiohuivi on ilmainen ja sen saa kokouksesta omalta johtajalta pyytämällä. Mikäli huivi katoaa ja tulee tarve uudelle huiville, on uuden huivin hinta 15e.


Voit myös ottaa yhteyttä missä tahansa mieltä askarruttavissa kysymyksissä sähköpostilla

vuorenvalppaat@vuorenvalppaat.fi

<< Vuoresta V, Valppaista V, ylpee VV! >>