Perhepartio

Perhepartioryhmä Timantit


Perhepartio on partiotoimintaa alle kouluikäisille aikuisten seurassa. Lapset osallistuvat perhepartioon aina oman aikuisen kanssa. Aikuinen voi olla esimerkiksi vanhempi tai vanhemmat, isovanhempi, täti, setä, kummi tai joku muu läheinen aikuinen.

Perhepartio-ohjelma koostuu kuudesta aktiviteettikokonaisuudesta, jotka ovat arjen taidot, retkeilytaidot, kädentaidot, ulkoilutaidot, luontotaidot sekä lippukunnan toimintaan tutustuminen.


Perhepartioon liittyvä tiedottaminen tapahtuu WhatsApp-ryhmässä, liittymislinkin ja kokousten aikataulun saa tiedustelemalla. Kokoukset ovat pääsääntöisesti viikonloppuisin


Lisätietoja: partio.vuorenvalppaat@gmail.com


Tervetuloa mukaan!Syksyn 2021 perhepartion toiminnassa pyritään maksimoimaan turvallisuus ja mahdollistamaan osallistuminen partioaktiviteetteihin koronatilanteessakin. Tästä syystä syksyn toiminta järjestetään vähän totutusta poiketen, eikä koko ryhmän yhteisiä aktiviteetteja ainakaan vielä tässä vaiheessa ole suunnitteilla.


Joka toinen partiokerta on etäkerta, johon liittyvät ohjeet tulevat perhepartion WhatsApp-ryhmään. Näiden kertojen partiotehtävät on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa kotoa löytyvillä tarvikkeilla ja oman aikataulun mukaan.


---


Perhepartiotoiminta on Vuoren Valppaissa käynnistynyt tammikuussa 2019.

Lisätietoa Perhepartion ohjelmasta saa Suomen Partiolaisten sivuilta

(klikkaa kuvaa!)